22/9 Syrad Magi

i Östersund

Många grönsaker går att förädla genom olika konserveringsmöjligheter. I denna kurs ska vi

  • utreda begreppen som "syrning", inläggning, pickles, fermentering, mjölksyrejäsning mm.
  • tillverkar olika produkter som kursdeltagarna tar med sig hem.

Vi håller till i Studiefrämjandets utbildningskök, Storgatan 34, Östersund.

Datum: Söndag den 22/9/2024 , 9.00-15.00

Lunch medtages och kan värmas i köket. Kaffe, te och fika under dagen ingår.

Kostnad: 525 kr som du betalar till Personalföreningens bankgiro 499-0305 senast 17/9.
Bindande anmälan.

Max. 16 , minst 8 deltagare. Sista anmälningsdag 15/9/2024

Kursledare: Ibo Schupp-Jonasson, Strömsund
073-8062686

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 18 september klockan 13.01.