Vår meny innehåller smårätter, huvudrätter och efterrätter som är omsorgsfullt tillagade av sjukhusets egna kockar. Måltiden är en viktig del i ditt tillfrisknande och vi hoppas att du hittar något på menyn som passar just dig.
Vi önskar dig en smaklig måltid!
För lättuggad går det även att servera med mjukost
för en ökad smakupplevelse.
(glutenfri, laktosfri, lättuggad)
En omelett som serveras med en klassisk stuvning på champinjoner.
(glutenfri, laktosfri)
En omelett som serveras med en klassisk stuvning på räkor som smaksatt med hummer och dill.
(glutenfri, laktosfri)
En samisk kulturrätt gjord på bland annat, rotsaker, vitkål och renfärs.
(glutenfri, laktosfri, mjölkfri)
Med röda linser, kokosmjölk och purjolök.
(glutenfri, laktosfri, mjölkfri, vegansk)
Krämig soppa med smak av timjan.
(glutenfri, mjölkfri, vegansk, lättuggad)
En krämig soppa med sej, torsk, räkor och rotsaker, smaksatt med saffran.
(glutenfri, laktosfri, lättuggad)
Klassisk paj med västerbottenost och rödlök.
(laktosfri, lättuggad)
En ugnsbakad fiskrätt gjord på gravad lax, potatis och äggstanning som serveras med skirat smör.
(glutenfri, laktosfri, lättuggad)
En svensk kalvsylta som serveras till varm kokt potatis och inlagda rödbetor.
(glutenfri, mjölkfritt, lättuggad)
Lite grövre grönsaker som anpassas efter säsong. Som tillbehör eller enkelt tilltugg.
Vitkålssallad marinerad i dressing. Övrigt innehåll varierar efter säsong.
En bas av grönsallad med lättuggade grönsaker som varierar efter säsong (exempelvis tomat eller gurka).
Böner eller kikärter i marinad. Utbudet kan variera beroende på säsong.