Restaurang Kajutan - meny
Här du kan du läsa vad vi serverar för mat under en vecka i restaurangen Öppettider i Kajutan under v 26-34
vardagar helgfria dagar 11:00-13:00
Visste ni att?
- Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
- Kyckling & fläskkött är Svenskt
- Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
- Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
- Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
- Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners
Lunchbuffén kostar 99kr
Sommarmenyn V26-34
Varje dag |
---|
Under sommaren så kommer kockarna att laga mat utan fasta menyer. |
Det kommer att finnas buffé med 2 rätter varav en vegetarisk. |
Soppan utgår under denna period Ha en trevlig sommar önskar personalen i Kajutan |